Fællesspisning og snak for medlemmerne

kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 22/08/2019
18:30 - 21:00

Lokation
Hjortespring Foreningshus ved Gammelgaard

Kategori Ingen Kategori


På vegne af Bestyrelsen i Herlev, vil jeg meget gerne invitere jer til fællesspisning i Hjortespring Foreningshus, Gl Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev, d. 22./8. kl 18.30.

Udover at spise sammen skal vi have en løs snak om, hvad vi skal lave i Enhedslisten Herlev fremover. Ibrahim Benli fortæller lidt om, hvad der sker i byrådet, blandt andet med fokus på vores lokale klima- og miljøkampe og Herlev Kommunes nye udvalg, som skal inddrage borgere, virksomheder og organisationer i den grønne omstilling – et udvalg, som vi fik igennem ved de sidste budgetforhandlinger.

Derudover giver jeg en lille status på Enhedslisten som organisation – hvor kan man være aktiv, og hvad sker der i den næste tid, så hvis du ikke har været med før, er det en god mulighed for at finde ud af, hvad man kan lave som medlem i Enhedslisten.

Alle er velkomne – både børn og voksne, men skriv lige en mail til didde.j@enhedslisten.dk, så vi ved, hvor meget mad vi skal lave, samt om du har særlige hensyn vedr. maden (allergi, vegetar eller lign)